Tonnikalapiffit
2 prk tonnikalaa
sipuli
puolikas pieni kesäkurpitsa
3 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
1 dl ruokakermaa
2 rkl hienonnettua tilliä
luraus sitruunamehua (ei pakollinen)
suolaa
ripaus mustapippuria
Pilko sipuli ja kesäkurpitsa pieneksi silpuksi ja kuullota pannulla pehmeäksi. Sotke kaikki ainekset keskenään kulhossa massaksi ja muotoile pihveiksi ja paista pannulla. Itse paistoin ohukaispannulla mutta taikina oli niin jämäkkää, että pysyy pihvin muodossa ilmankin.
Sitten tein vielä kermaviilikastikkeen siihen kaveriksi, eli
1 prk kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sinappia
1 tl sokeria
0,5 tl suolaa
tilliä
pari pyöräytystä myllystä mustapippuria
Kakarakriitikko: "Mä inhoon tonnikalaa enkä syö tota kastiketta" -Sihtikurkku. Kastike jäi syömättä, mutta pihvi meni kuitenkin hienosti riisin kanssa. Ahmatti mussutti tyytyväisenä kaiken mitä eteen kannettiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti