lauantai 8. marraskuuta 2014

Pinaatti-vuohenjuustopasta

Söin tälläistä herkullista pastaa Budapestissa ja kotiin päästessä oli pakko itse päästä kokeilemaan millasta syntyy. Kastike ei ihan tavoittanut esikuvaansa, joten uusia versioita pitää testata, mutta näinkin oli oikein hyvää!
Tämä on ehkä enemmän aikuiseen makuun, tosin Ahmatti veti kyllä kaiken silmät loistaen. Tosi helppo ja nopea pastakastike ja vähän edes ravintoarvoja saa pinaatista. Muutenhan tämä kyllä on aikamoinen herkku kermoineen ja juustoineen.



Pinaatti-vuohenjuustopasta

1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 prk ruokakermaa
1 pehmeä vuohenjuusto prk (sellanen pieni kolmio)
pakaste pinaattia 200 g
suolaa
valkopippuria

Silppua sipuli ja valkosipulin kynsi. Kuullota niitä öljyssä pannulla, lisää pinaatti (sulatettu mikrossa). Pyörittele hetken aikaa ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää purkki kermaa ja vuohenjuusto. Anna hetken hautua, tarkista maku ja tarjoile.

Kakarakriitikko:
"Mitä tää vihree on? Yök, sitä on kaikkialla, tämä on ihan hirvittävää." -Sihtikurkku
 Ahmatti veteli reippaasti niin kuin yleensäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti