Hehee, lautanen ois voinut ehkä olla puhdas, mutta sen siitä saa ku syö lasten jämiä! |
Quorn-tomaattikastike
1 sipuli
1/2 valkosipuli yksikyntisestä valkosipulista
15 cm pätkä purjoa
3 keskikokoista porkkanaa raasteena
2 rkl vehnäjauhoa
1 kolmen juuston ruokakerma
1 pss quorn-rouhetta
500 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
3 tl soijaa
mustapippuria
2 tl sokeria
Silppua sipuli, valkosipuli, purjo ja raasta porkkana. Kuullota niitä pannulla öljytilkassa. Lisää vehnäjauhot ja pyörittele hetki. Kaada noin pari dl vettä joukkoon ja sekoittele niin ettei tule jauhoklimppejä. Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, sokeri, soija, mustapippuri ja anna hautua 10 minuuttia. Lisää kerma ja quorn-rouhe. Maistele ja lisää suolaa ja muita makuja tarpeen mukaan. Anna hautua sen aikaa kun pastat keittyvät.
Kakarakriitikko:
"Pahaa. Pastat on ainoita hyviä." -Sihtikurkku. Tyyppi oli kaupassa hetki sitten päässyt maistelemaan Ainon uutuusjädeä ja syönyt muutaman kuivatun aprikoosin, joten tämä oli ennakoitavissa. Huomenna varmaan maistuu paremmin.
Ahmatti söi reippaasti ja hyvillä mielin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti