Tuli muuten aika hyviä piffejä! Nopeasti ja helposti valmistui taikina ja lisäksi nämä paistetaan uunissa, joten ei tartte käristää pannulla. Ja huomasin, etten edes ottanut kuvaa pihveistä, mutta menköön nyt ilman kuvaa. Nää oli niin hyviä, että pitää päästää resepti jakoon!
1 tlk kikherneitä
1 prk Apeta feta
1/2 kesäkurpitsa
sipuli
2-3 kynttä valkosipulia
1dl korppujauhoja
juustokuminaa
suolaa
mustapippuria
Silppua sipuli ja kesäkurpitsa pieneksi. Kuullota pannulla pehmeiksi ja lisää valkosipuli joukkoon paistumaan hetkeksi. Kaada kulhoon johon lisää valutetut kikherneet ja puoli purkkia fetaa. Sauvasekoittimella surrurur ja massan sekaan oman maun mukaan jeeraa, suolaa ja vähän mustapippuria. Maistele ja kun on hyvä, niin kaada joukkoon korppujauhot ja loput fetat, jotka siis jäävät kokonaisina massan joukkoon. Annan turvota hetki ja lusikoi sitten leivinpaperille pihveiksi. Paksuus n. 1 cm.
Paista 200 asteisessa uunissa kunnes hieman saavat väriä, eli n. 15-20 min. Valmista!
Kakarakriitikko: "Tää feta on hyvää, mutta mitäs muuta tässä on kun fetaa? Maistuu hassulta." -Sihtikurkku Jonkin verran ininää oli ilmassa, mutta loppujen lopuksi hienosti veti kahdella eri aterialla pihviä naamaan. Ahmatti tykkäs ihan hurjasti. Ihan älyttömän kokosen annoksen mussutti hetkessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti