keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Tortellinipaistos


Valmiiksi täytettyjä tortellineja löytyy vaikka minkä makuisina, meillä taisi olla käytössä aurinkokuivattutomaatti ja juusto. Tämä on tosi nopea sapuska, tai jos ei ole niin kiire niin tomaattikastikkeen hauduttaminen ei tee pahaa.


Mies kokkaili tämän nyt tälleen paprikat+kesäkurpitsat erikseen(laholatva unohti ne jääkaappiin), mutta voi tosiaan yhdistää kaikki ainekset jo heti alusta asti.

Tortellinipaistos
1 sipuli
3 valkosipulia
1kg tomaattimurskaa
oliiveja
paprika
pieni kesäkurpitsa
fetaa
täytettyjä tortellineja
ripaus sokeria
suolaa
mustapippuria
yrttejä

Kuullota pilkottu sipuli ja valkosipuli öljytilkassa pannulla, lisää paprika ja kesäkurpitsa(mies tosiaan paistoi eri pannulla paprikat ja kurpitsat+fetat jälkikäteen. Siksi tuo kuva). Sekoittele. Lisää tomaattimurska, oliivit ja mausteet. Me käytettiin sellasta yrttisekoitusta joka ollaan ostettu Kreikasta, joten en tarkemmin osaa sanoa mitä kaikkea siinä onkaan mukana. Anna hautua niin pitkään kuin haluat. Lisää tortellinit vähän ennen tarjoilua. Niille riittää n.5-10 minuuttia tomaattikastikkeessa ja ovat jo valmiita. Murustele feta lopuksi joukkoon ja ääntä kohti!




































Kakarakriitikko: "Nam fetaa! Ja oliiveja!" - Sihtikurkku
Hyvin maistui molemmille, jopa yllättävän hyvin Sihtikurkulle kun lorautettiin ketsuppia päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti