maanantai 29. joulukuuta 2014

Tonnikalakastike

Tämä kastike on erinomaista pastan kanssa. Jos basilika tökkii, niin voi jättää sen huoletta poiskin, on hyvää ilman yrttejäkin.

1sipuli
500 g tomaattimurskaa
1 tl sokeria
2 valkosipulia
2 purkkia tonnikalaa
1 pkt vuohenjuustoa (sellanen tetra, pehmeä)
basilikaa 1/2 dl silputtuna

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää tomaattimurska ja 1 tl sokeria. Anna hautua vähintään 15 minuuttia. Lisää sitten tonnikala ja vuohenjuusto. Sekoita ja anna kuumeta, maista ja lisää suola maun mukaan. Lopuksi lisää silputtu basilika ja sekoita. Tarjoa heti.


Kännykällä otettu hieman huono kuva...

Kakarakriitikko: Hyvin maistui molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti