Ja jälleen yksi "jauheliha"-kastike Quornista. Tästä soosista ei muuten proteiinia puutu kun on papua moneen lähtöön ja Quornit päälle! Tää on vähän tällanen chili con carne, ilman chiliä ja lihaa. Cayannepippurin kanssa kannattaa olla aika varoivainen jos meinaa saada lapset syömään tätä. Aikuisille tehtäessä voi ropsauttaa vähän reilummin.
Quorn-Papukastike
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 paprika
1 tlk kidneypapuja
1 tlk valkoisia isoja papuja
400g Quorn
1kg g tomaattimurska
cayannepippuria
luraus soijaa
mustapippuria
Silppua sipuli, valkosipuli ja paprika. Kuullota öljyssä pannulla sipuleita ja valkosipulia, lisää quorn. Paistele hetki ja lisää tomaattimurska, pavut ja paprika. Mausta ja anna hautua sen aikaa kun keität riisiä tai perunaa. Muista maistella ja lisäillä soijaa ja pippureita maun mukaan. Myös pieni ripaus sokeria sopii tähän hyvin!
Tästä tulee iso setti, joten jos ette syö yhtä paljon kuin me (ja me syödään paljon!) niin kannattaa laittaa vähän vähemmän tomaattimurskaa ja 1tlk papuja.
Kakarakriitikko: "Tää on liian tulista, enkä mä syö papuja!" -Sihtikurkku. Hyvin meni kuitenkin, ennen kuin Mies lipsautti, että taitaa olla vähän tulista. Silloin vasta keksi koko asian. Ketsupin kanssa söi reippaahkosti.
Ahmatti tykkäsi napsia papuja sormin kastikkeesta ja maiskutteli menemään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti