lauantai 17. tammikuuta 2015

Omena-silakkarullat

Silakka, tuo merten pikku samurai! Ihan aliarvostettu kala joka on todella edullista ja taipuu moneen eri ruokaan. Tämä omena-curry-silakka yhdistelmä kuulostaa todella eksoottiselta, mutta se toimii yllättävän hyvin. Bongasin reseptin muutama vuosi sitten Yhteishyvästä ja hieman epäillen testasin, mutta yllätys olikin iloinen!




Omena-silakkarullat

500g silakkafileitä
hapankorppua murustettuna
omenaa lohkoina
suolaa
currya
1 tlk ruokakermaa


Murusta hapankorput laakealle lautaselle, kuori ja lohko omenat. Ota silakkafilee, ripottele oman maun mukaan currya ja suolaa pinnalle, käytä nahkapuoli hapankorppumurusissa ja kääri omenalohkon ympärille rullaksi. Asettele uunivuokaan ja kaada kerma päälle. Ripottele pinnalle vielä hieman suolaa halutessasi ja sitten loput hapankorppu muruset. Paista 200 asteisessa uunissa puolituntia. Tarjoa perunamuusin kanssa.



Kakarakriitikko: Itse en ollut paikalla, mutta miehen sanojen mukaan maistui ihan hyvin molemmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti